3-daagse workshop

NL

Tweedaagse ijzersmeden (18/05 - 20/05) - Inschrijven via MOT - Grimbergen

Deze workshop wordt in samenwerking georganiseerd met het MOT op het eiland aan het Prinsenkasteel (Guldendal 20, 1850 Grimbergen)

Tijdens deze stage word je ingewijd in de geheimen van een van de zeldzame kunstambachten: de kunst(enaar)-smid (artist – blacksmith, ferronnerie d’art, Kunstschmied…

 

Smeden is het vervormen of modelleren van een metaal, meestal ijzer, in plastische toestand. Het aanvankelijk zeer harde metaal dat in een smidsevuur is opgewarmd wordt kneedbaar en zelfs vloeibaar.

Driedaagse "Je eigen zwaard smeden" - Inschrijvingen via Mannenwerk

De inschrijvingen voor deze workshop verlopen via Mannenwerk

PROGRAMMA

Woensdag:
vanaf 19u00 Aankomst (info bij praktische mail aan de deelnemers), ieder op eigen ritme. Eventueel tent opzetten. Avondmaal is niet voorzien. Breng zelf iets mee als je de avond van aankomst ter plaatse wil eten.
21u00 ontmoeting met de andere mannen en inleiding van het weekend.

Driedaagse mark making in nature (22/07 - 24/07) - Vloesberg

*Deze workshop wordt gegeven in het Engels

Bedek bomen met vilten creaties en patronen, omwikkel stenen, markeer paden... personaliseer de natuur met uw creativiteit! Of maak andere markeringen, discreet of omvangrijker, met wol of andere lokale natuurlijke vezels, geleid door uw inspiratie die u op dat moment heeft, om bij te dragen aan de artistieke roeping van de natuur. 

 

*Engelstalige workshop*